Tapetsering

Nu sitter jag i mitt rum hemma hos mamma medans Magnus och Kaj tapetserar. Jag har hjälpt till med det jag kunde ungefär så nu får dom sköta resten själva. Vilket jag inte tror att dom har någonting emot!

Jag ska kolla på en film nu, och det blir den gamla klassikern Breakfast at Tiffany´s med Audrey Hepburn. En sån där gammal film som man inte fattar någonting av men som ändå är så mysig att titta på! Om jag känner mig själv så kommer jag att somna ganska omgående för jag är sjukt trött, och trots allt så behöver ju inte jag tapetsera!




Fredag kväll!

Jävlar vad dålig jag är ibland på att skriva. Men men, jag gör så gott jag kan!
Idag har jag varit på bio och käkat med Anny, Jimmy & Helen i Heron City. Det var jätte trevligt! Vi käkade på O`Learys och man kan ju inte direkt klaga på maten där faktiskt!
Vi såg Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, den var jävligt bra faktiskt. Jag har dock inte läst hela boken, bara en bit i början. Men dom andra hade läst den och sa att filmen var bra för det! Självklart hade dom missat massa saker men vafan så är det alltid. Om ändå Harry Potter filmerna var hälften så bra som böckerna, nu är ju visserligen filmerna sjukt bra iaf men då kan ni tänka er (för er som inte läst böckerna) hur bra dom är!

Nu ska jag lägga mig och mysa lite med min man. Imorgon ska han och Kaj tapetsera mammas rum medan hon och jag åker till Länna och Haninge och shoppar! Jag ska övningsköra då btw så var inte ute på vägarna vid tolv tiden imorogn förmiddag! ;)



I väntan

Nu sitter jag hemma hos pappa och tittar på Toon Disney, det är Hos Musse på Tv! Kanonkul!
Jag ska alldeles snart möta mamma vid Nynäsakuten för att ta lite tester (nej jag vågar inte gå själv för jag hatar sjukhus och allt som hör det till!).
Körlektionen gick iaf bra, vi tränade lite start i backe osv. Mötte Emelie på körskolan, hon skulle köra upp då så hon var jätte nervös vilket jag verkligen kan förstå! Jag vet inte hur det gick ännu men jag hoppas att det gick bra!
Jag vill också ta körkortet nu, men jag fyller år om fyra månader typ så jag måste vänta...
Ye ye, nu ska jag gå!



Skulle kunna tänka mig en Audi Q7 när jag har tagit körkort!


Early Morning!

Nu har jag varit uppe i en sissodär timme. Har ätit frukost med mackor te och juice. Efter frukosten tof jag en sån dä Knorr Vie shot som tydligen ska vara bra. Mycket frukt och grejer i. Den var helt okej faktiskt, hoppas att den gör så att jag håller mig pigg nu under dagen!
Ska snart åka ner till nynäs och övningsköra, sen ska jag till Nynäsakuten och kolla mina värden osv. Äta lunch med mamma blir det nog och sen kanske jag ska baka bullar med Anny!
Vilken dag eller hur?!

Igår kväll var vi hemma hos Jimmy och Helen och tittade på fotboll, Inter vs Manchester United. Det blev ingen bra match då den slutade 0-0. Zlatan hade en dålig dag igår, eller han spelade bra men alla andra sög!

      

Teori

Har precis läst igenom häftet med vägskyltar..Nästan hela iaf, har några kvar men jag blev så less i ögonen så jag bestämde mig för att göra något annat en stund!
Men det är sjukt vad mycket olika skyltar det finns, massor som man inte ens har sett förr och som man aldrig skulle kunna föreställa sig om vad dom betydde. Vissa är ju ganska självklara. Men det är fan mycket att plugga, fast ändå så var det mindre än vad jag hade tänkt. Jag vet inte riktigt ännu hur jag ska använda alla böcker osv, men det få jag väl reda på när jag är på teori kursen sen!
Sitter hemma hos pappa nu och väntar på att han ska komma hem, vi ska ut och köra nämligen så att jag kan öva lite på det som Janne sa att jag skulle träna på. Imorgon ska jag till körskolan igen och köra, det ska bli roligt!
Nu ska jag fortsätta läsa lite tills pappa kommer!



Just another day

Idag har jag ätit lunch med Magnus hos polskan com vi kallar henne, hon har den bästa maten i nynäs utan tvekan!
Efter att han skutsat hem mig till honom igen så gick jag bort till hans mamma och beställde nya gardiner och lite annat smått och gott till hemmet ifrån en katalog som jag gluttade lite i igår. Varorna skulle komma om 14 dagar ungefär, vilket känns som en evighet för jag vill ha sakerna NU!!!

Nu ska jag starta en tvättmaskin sen ska jag städa lite badrum. Efter det hade jag tänkt plugga lite teori till körkortet! ;)
Här är sakerna jag beställde idag:

        
Panel gardiner svarta och natur & stänger, svarta

   
Hjärtekrokar     Vägg ljusstake             Skål

Lov

Idag var första riktiga dagen på lovet! Inte har jag gjort något mycket roligare för det! Eller jag var och fikade med Amanda en stund och det var trevligt! Hon ska åka på kryssning ikväll som hon var jätte taggad för och jag hoppas att dom får roligt!
Jag vill också åka bort, fast inte på kryssning men typ Grekland eller  något skulle sitta fint just nu! Längtar bort så sjukt mycket, skulle vara så mysigt att åka med Magnus och bara ta det lugnt, sola lite, gå på stan och kolla på skit, sova på hotell och bara ha det bra! Gud vad jag vill det!
Aja, här är två fula bilder från fikat på Kullsta idag!



Amanda med kaffet





Juste! Jag fick böckerna till körkorts teorin idag! Så nu gäller det att plugga plugga plugga! :)


Min helg

Länge sen jag bloggade nu, eller i fredags var det väl sist. Men ändå. Hinner inte riktigt blogga på helgerna..
I fredags så blev det ingen tjejmiddag, men jag och Magnus åt gott och mös sen i utebubblet hemma hos hans mamma och pappa som var borta. 
I lördags var vi och käkade på Thai restaurangen och gick på bio med Jimmy och Helen ( som förresten inte är gifta som jga skrev förut, vet inte varför jag fick för mig det, men dom är förlovade iaf det vet jag!) Valkyria blev det. Den var faktiskt bra. Den slutade bra, inte som alla andra amerikanska filmer slutar så det var roligt! Helt klart en film man ska se!
Igår jobbade jag hela dagen 11-21, skönt att vara där igen. Det var typ två månader sen jag jobbade sist så det var riktigt roligt!
Så såg  min helg ut helt enkelt!



Tom Cruise i Valkyria


Lång promenad

Var nyss ute på en lång promenad med mig själv här ute på landsbyggden. Det var härligt faktiskt, solen sken och fåglarna kvittarde..eller något liknande. Gick bort till där min farbrors svärmor har sommarhus, där jag har varit när jag var liten med mina kusiner..Kollade hur det såg ut nu för tiden och det var lika gulligt som det var förr.
Kameran fick följa med ut, så jag tog lite bilder..Inte för att jag är värsta fotografen eller har en bra kamera men iaf det är roligt att ha!
SNart kommer Magnus hem, han har jobbat och efter det så åkte han och spelade golf. Eller vad jag förstår så står man inne och slår lite boll. Men iaf när han kommer hem så åker vi väl och handlar och hyr film tills ikväll. Mys mys, nu ska jag försöka plugga lite. Vi får väl se hur det går!

Här är lite bilder ifrån min promenad:





En grön hink sak


Ladan


Ett förråd eller något och en gammal matkällare


Vattnet


The Secret Life Of Bees

Såg precis klart en film The Secret Life Of Bees hette den. Med Dakota Fanning, Queen Latifah, Jennifer Hudson, Alicia Keys, Hilary Burton var med lite också! Det var en ganska gullig film, trodde den skulle vara sämre faktiskt. Om man tittar på namnet så tror man ju att den ska handla om bin men dte gör den inte..Eller ytterst lite iaf!
Filmen var väldigt tung emellanåt, alltså den hade sina sorgliga stunder. Men den var helt klart värd att se! Dakota har blivit stor nu och hon är ju faktiskt en väldigt duktig skådespelerska (ni vet det är hon från Världarnas Krig och Hide And Seek
Nu är äggen klara som jag ska äta till frukost! Hörs sen!


Indiska

Besökte precis Indiskas hemsida för att titta på lite inredning. För jag bara älskar stuket på alla saker dom har! Vill verkligen ha pengar nu när jag ser allt sånt där och bara köpa skiten! Allt har mysfaktor 10!
Här är några saker jag föll för:


Kväll igen..

Nu sitter jag här hos Magnus och tänker på vad för nytta jag har gjort under dagen. Vilket är..ingenting! Eller någonting har jag väl gjort, tvättat, städat lite, bäddat rent och hjälpt till med maten ( som Magnus skulle lagat helt själv idag men det gick inte så bra för honom att steka både blodpudding och bacon samtidigt!) men sen har jag nog bara tittat på Tv och slöat.
Började pyssla lite med Scrapbooking, skulle göra ett kort till Magnus eftersom att han inte fick något på alla hjärtans dag, som han blev avis över eftersom att jag gjorde ett varsitt till mamma och pappa. Men det gick åt helvete allting så jag la ner skiten!
Imorgon kommer Amanda hit och jag ska laga mumma mat till henne och Magnus, sen ska vi äta chips och glo på film typ.. Angelica skulle varit med från början (var det bestämt sen en vecka tillbaka) men hon kom plötsligt på att hennes bror fyller år så hon ska inte vara med nu! Synd för henne..Hehe!

Nu ska jag skriva lite inköpslista!



Något liknande blir det imorgon!

Miss Jennifer Aniston

Det är helt sjukt att man kan se ut som hon gör när man snart ska fylla 40! Jag ska snart fylla 18 och ser äldre ut förfan! Haha ne inte riktigt men ändå.. Hon är så himla fräsch och naturligt vacker! En av dom vackraste kvinnor jag har sett förmodligen! Och så verkar hon ju så himla go och snäll också!
Borde vara förbjudet att vara så vacker!



Morgon.

Gud så skönt det är att vara ledig! Jag trodde att jag skulle sova hela dagen i dag, men förvånansvärt så vaknade jag klockan 9 imorse! Och det här inte till det vanliga! Förmodligen för att jag ville sova bort hela dagen för en gångs skull..

Kollade klart på Robin Hood alldeles nyss (den tecknade alltså) , som jag fick utav Magnus igår! Jag bara älskar Disneys klassiker, och det vet han om. Jag har tidigare fått Törnrosa och Den lilla sjöjungfrun och så har han Peter Pan hemma, som är en av mina favoriter! Mitt mål är att så småningom ha hela paketet! Snövit och alla ni vet..
Man har dom ju på vhs men det är inte lika kul för dom som släpps nu på dvd är specialutgåvor och så är dom numrerade. Så det blir lite mer stil på dom då! Plus att det är ju  åttio nio gånger bättre bild på dvd skivorna!
Robin Hood är också en av favoriterna, tycker även om den otäcknade med Kevin Costner. Mest för att han är så jävla snygg i den filmen...

Nu ska jag duscha och tvätta mitt hår som är så jävla skitit just nu så det är äckligt! Sen ska jag ta vara på dagen tror jag. Självklart på min första lediga dag så är det ingen sol.. Men jag antar att jag får leva med det!




Oo de lally!



Greys

Kollade precis klart på första avsnittet av Greys Anatomy, den nya sesongen! Sjukt bra, som vanligt! Det har kvar gnistan liksom. Izzie håller på att bli galen också det är spännande. Jag tror att hon kommer hamna (haeller kankse redan har hamnat) I en psykos. Det ska bli kul att följa den här sesongen. Ser fram emot att Desperate housewifes och Christine börjar igen! Greys och Desperate är dom serier som jag verkligen vill följa varje vecka istället för att ladda hem dom på datorn. Då blir det bara att man tittar hela tiden, det är mycket roligare att vänta en vecka så att man får längta lite och att man har någonting att se fram emot!
En tribute till kanal 5 som alltid har haft och som fortfarande har ett flertal as bra program!!


 
Greys Anatomy

Desperate Housewives



The new adventures of old Christine

Brum brum

Jag kom alldeles precis hem ifrån körlektionen! Det gick bra faktiskt, självklart lite saker som jag måste träna på men det förstod jag ju. Det var därför jag gick dit, för att få lite feedback liksom! Det var lite annorlunda eftersom att det är en ny bil man kör, bromsen tog mycket lättare på den här än vad den gör på mammas och alla andra bilar jag kört. Men det var väldigt skön att köra!

Var i skolan först och gjorde typ en bär soppa/kräm som man serverar med vispad grädde. Jag smakade bara när den höll på att koka men det var riktigt gott faktiskt. Någon Dansk dessert tydligen. Nu ska jag äta lunch med mamma, fiskbullar blir det mums! Sen ska jag och Amanda hitta på någonting!



Bär soppa/kräm

Kvällis

Har precis fått iväg disken och tvättat av sminket och borstat tänderna. Är så jävla trött ska snart sova så att jag är pigg imorgon, för då ska jag nämligen köra första gången på körskolan. Det ska jätte roligt att höra vad han tycker osv. Se om mamma, pappa och Magnus har varit duktiga eller totalt värdelösa! Men jag är nog inte helt värdelös så lite duktiga har dom nog allt varit. Pappa är minst lika exalterad som jag att få höra vad han säger så han vet om han har gjort rätt!

Lägger lite spindelharpan nu som jag måste gå ut minst en gång, annars kan jag inte sova. Btw jag och Carro hade svenska redovisning idag om en 1700-tals författare (Stagnelius hade vi, säger kankse inte någon så mycket, men det var iaf han som skrev Näcken ni vet...) och det gick riktigt bra faktiskt. Känner mig ganska duktig när jag för en gångs skull har gjort klart ett arbete ordentligt! GO ME!
På Lördag firar jag även en månad som rökfri!!! Faan vad jag är bra alltså!!! WOOP WOOP!!!


Inte för att vi åker hundspann så mycket nere i Stockholm kanske...

Igår och idag!

Jag kom precis in ifrån en promenad med Amanda! Vi gick ganska långt, med hennes pappas hundar. Solen sken och luften var iskall. Vi gick över isen på Nicksta som var täckt med snö! Det var jätte mysigt!

Igår var Amanda med mig hos Magnus, vi åt mat och efter det så smälte vi hallon som vi åt till glass och till det drack vi en kopp te, och så spelade vi kort! Mys pys i lys! Ye ye, här kommer lite bilder..











Igår









Och så min och Magnus Gino från söndag kväll




Samhällskunskap

Sitter här i skolan ieg och bara  väntar på att få gå hem! Eller jag får väl gå hem när jag vill men om jatg är här så kan jag vara kvar ett tag till tills jag slutar. Jag har precis gymmat stenhårt ärligt talat faktiskt) i en timme. Det var riktigt skönt. Angelica skulle också gymma för hon ska ju bli hälsosam nu. Men hon trampade två gånger på tränings cykeln sen gick hon därifrån. Elin var iofs med, men hon hade inga kläder med sig och så tror jag att hon var med bara för att spana in killar ni vet! Men jag var duktigt iaf!
Igår blev det inte mycket bloggande men det hade jag tänkt ta ikapp idag när jag kommer hem till mamma. SKa ladda upp lite bilder också! ;)



Inte för att jag är på stranden så ofta men ändå jag vill ju vara smärt och fin för min man!

Kortleken

Nu sitter jag i biban i skolan. Väntar på rökarna som står ute och blossar. Sen ska vi spea kort! Och jag måste bara passa på att berömma den briljante människa som kom på kortleken! Det är förmodligen en av dom bästa uppfinningar! Hur kul kan man inte ha med en kortlek, sitta i tälten och spela. När man partar kan man spea. Det är ett utmärkt sätt att få tiden att gå! Så jävla bra!!!

Tack du ädle människa!!

Träning

Idag gymmade jag lite när vi var borta i Tumba. Det var inte så roligt för jag var själv och då blir det tråkigt. Mycket roligare att gymma med pappa eller någon annan. Plus att om pappa är med så cotchar han lite, då anstränger man sig mycket mer. När jag är själv så lägger jag typ av när jag inte pallar mer och då blir inte så mycket gjort!
Men men, lite träning fick man. Det bästa är att direkt efter åkte vi till första pizzeria hak och jag drog i mig en Calzone och en burk cola! MUMMA!!
Magnus sitter och övar på gura igen, jag ska måla naglarna sen ska vi göra Gino så här på kvällkvisten och svulla! Mmmmmmmmmmmm!
Sen blir det sova, för imorgon är det skola och jag ska gå på matten så jag börjar klockan 11.



Här kommer en sån där ego bild på mig sälv igen..En gammal jäkel.
Herregud snart börjar jag väl med dagens outfit och sånt där skit! Ne fifan!

Söndag

Idag har vi varit och fikat med mamma på Ica Kvantum (!) det var trevligt. Nu sitter jag vid datorn och Magnus sitter framför Tv:n och tittar på en DvD som ska lära honom att spela gitarr. Om en timme typ ska vi åka med Jimmy och Helen till något ställe i Tumba där Magnus och Jimmy ska spela bandy och jag ska gymma och sola! :) Vet inte vad Helen ska göra, hon kankse gymmar med mig. Det ska bli skönt skönt!

Nu ska jag lyssna om han har lärt sig någonting!

Helgen

I helgen blev det inte så mycket blogga för min del. Jag har haft way to mutch för mig. Vilket bara är bra tycker jag, jag har ingen lust att sitta vid datorn hela dagarna om jag är ledig. Då vill man göra roligare saker!
Alla hjärtans dag som var igår va jätte mysigt! Vi fick skuts in till stan av Jimmy och Helen (Magnus bror och fru), som gladeligen körde oss i sin nya bil! Vi strosade runt lite, stannade någon gång ibland på något shysst hak och tog en bira. Klockan halv sju gick vi på bio, fredagen den 13:e såg vi en dag för sent men ändå. Den var helt okej. En klassisk skräckfilm som dom har gjort om. Efter det tog vi en taxi och skulle ätit på en italiensk restaurang som ligger på Nybrogatan, Capri heter den. Men det var fullt och dom tog bara emot bokningar. Så då åkte vi till vårat favoritställe Bbq Steakhouse som ligger på Kungsgatan! Det var mumma. Sen kom pappa och hämtade oss vid elva tiden!

Tack Magnus för en underbar alla hjärtans dag! Hihi!





Köket

Just nu sitter jag inne på kontoret i skolan (köket alltså) och väntar på att min soppa ska koka upp så att jag kan smaksätta den!
Jag har gjort en majssoppa för övrigt, jag kommer förmodligen tycka att den smakar skit eftersom att jag inte tycker om majs. Jag tycker inte ens om lukten av majs,men vad gör man?!
Hoppas bara att dom som faktiskt gillar majs tycker att den smakar gott!

See ya! 



Det blir väl något liknande!

Hehehe

Tänkte bara dra ett dåligt skämt!
Det var en dokumentär igår om folk som har narkolepsi, ni vet folk som somnar titt som tätt..
Dom visade när dom här människorna var på kurs i grupp för att lära sig hantera sjukdomen. Då sa jag till mamma: "vad tråkigt för han som har kursen när eleverna bara somnar hela tiden!"

Hehe, kul va?! Kankse lite taskigt men jag tyckte att det var roligt iaf!


Americas next top model

 Såg finalen av ANTM ikväll. McKey vann men jag tyckte att Analeigh skulle ha vunnit. Hon kom trea, den där Sam hade inte behövt vara med i tävlingen överhuvud taget tycker jag för hon var helt värdelös!
Men McKey var faktiskt en värdig vinnare, hon var jättefin!



Analeigh



McKey

                                                                                  

Kväll

Nu har jag badat, och det var så jävla skönt!
Funderar på hur min blogg ska se ut, jag ska göra den lite finare som ni kanske förstår. Men jag vet inte riktigt ännu hur jag vill ha den...Tror att Magnus får hjälpa mig på den fronten lite faktiskt!
Ska sitta här en stund till, sen är det väl bara att kalla på natten antar jag.



Så såg mitt bad ut. Ser kankse inte så mysigt ut men det var det!

..

Nu har jag övningskört och målat andra varvet i mammas tak!
Im awesome! Nu ska jag kolla 2½ men! det äger. Sen ska jag äta och bada!



Irina som sitter i bilen här men iaf..

Onsdag.

Idag ska jag sova hemma hos mamma igen, det ska bli ganska mysigt faktiskt! Vis ka ut och övningsköra när hon har slutat och så ska vi titta på Top Model ikväll.
Vad jag längtar mest till är att få ta ett bad. Det var jätte länge sen jag badade eftersom att Magnus inte har kopplat i sitt badkar ännu...Men ikväll ska jag njuta!
Har varit i skolan idag och lagat mat. Jag lagade en jättegod förrätt med scampi och chili och grejen. Mumma!
Carro och Elin gjorde god Gino till efterrätt! Så jävla gott!!!!

ye ye här är en egobild som jag tog häromdagen när jag satt vid datorn hos pappa.



Så jävla seriös asso!


Tjejmiddan!

Nu kommer bilderna ifrån tjejmiddan! Eller några iaf jag orkar inte lägga upp alla!



Amanda ser ut att vara på hugget!



Paj serverades!



MAT!!!



Äta är gott!



Jag tog hand om disken...



Och jag rekommenderar Euro shops diskmedel!



Amanda är ganska gullig!



Söta Matilda!



Carro gillar att slicka Amanda på kinden!


Jag och Amanda.



Fräsiga Carro!



?




Dagens sjuka utdrag ifrån Aftonbladet

Jag käste nyss på Aftonbladets hemsida om en kille som hade vaknat upp ur sitt drogrus och märkte att lakanet var fullt av blod fläckar. Bredvid honom låg hans älskarinna som han känt i fyra dagar och sov. Det visade sig att hon hade ristat in sitt namn (Dominique) på ena armen, ett konstigt mönster på den andra och en stjärna på ryggen. Det hade hon gjort med ett stålblad medans han var däckad. Hon är tatuerare och menade då på att "jag trodde han skulle gilla det". Helt sjukt!
Om det nu är så det vet man ju inte, det verkade ju som om han hade petat i sig både det ena och det andra. Men han säger iaf att han sov medans hon gjorde det. Hon säger att båda var med på det..
Vilket som, thats some sick shit!


 
Klicka här för att läsa hela artikeln

Kanin

Mitt senaste påfund är att köpa mig en kanin! Jag är jätte sugen på att ha en liten sprallig sak att ta hand om!
Jag har mailat på en hane som jag hittade på blocket. Men sen såg jag en jätte söt hona på kanin paradiset som omplacerar djur och det känns nästan bättre att ta en därifrån. Hon har gått igenom ett hälsoprogram och hon som äger paradiset säljer inte kaninen förrän hon vet att den är redo. Och det känns ganska tryggt faktiskt plus att man gör ju en väldigt god gärning.
Magnus har lovat att hjälpa mig bygga en jätte stor utebur till kaninen så att den kan röra sig lite. Jag måste överväga det lite till men jag tror att jag har bestämt mig!



Namn: Busan
Djurslag: Kanin
Ras: Dvärgvädurslöwen
Ålder: 1år
Kön: Hona
Övrigt: Jättebusig tjej med ett coolt kroppspråk, väldigt personlig kanin. Hon har massa roliga sprall för sig i buren och rejsar runt som en liten tok ibland. Världens sötaste och jättesnäll att hålla på med.

Söt va? Man kanske kan byta namn på henne Busan är inte så fantasifullt. Amanda tycker att jag ska döpa henne till Säckard!


Samhällskunskap

Sitter i skolan nu och har samhällskunskap vilket jag inte är sugen på idag. Håller på att jobba med fakta frågor om alkohol och narkotika just nu, som annars brukar vara ganska roligt men som inte är det just nu. För allvarligt talat alkohol och narkotika kommer aldrig att försvinna helt det är (tror jag iaf) helt omöjligt. Man klagar på att vi har för höga alkoholskatter, att folk köper sprit utomlands och dricker mer.
Klart man köper sprit om man är utomlands, det är ju mycket billigare. Fan det första jag gör när jag kommer på en kryssning t.ex. är att gå till Tax Free och köper en liter jäger! Om man är utomlands så är alkohol oftast mycket mer tillgängligt, man kan köpa en flaska renat på en vanlig mataffär. Och som sagt så är det oftast mycket billigare, och när det är billigare så smakar det mycket godare. Helst ska det vara gratis!



Vinter, vår, sommar eller höst?

Jag förstår mig inte på det här vädret alltså!
Igår var det soligt och jättefint kändes verkligen som att våren var på väg! Bilderna om sopade gator och knoppar i träden kom upp. Men icke. Jag kom nyss ut ur duschen och kollar ut genom fönstret och det snöar! Mycket till och med, ser ut som att jag bor i en sån där glob ni vet som man hade när man var liten som när man skakade på den började snön fara. Sjukt alltså. Innan ville jag ha vinter men nu när vädret har varit så tråkigt så har jag verkligen börjat längta till våren( och då har våren varit den värsta årstiden enligt mig tills nu).
Jag vill att påsken ska komma också, jag tror att Amanda vill det med! Haha! ;D


Jag längtar verkligen!
Då ska jag göra massa fula kort också till folk!

Scrapbooking

Sitter här nu och kollar på min lilla scrapbook hörna som håller på att damma igen. På senaste tiden har dte bara inte blivit av med pyssel. Men det är faktiskt´riktigt roligt. Jag håller på med ett familjealbum just nu som jag,min bror Hampus och min mamma och pappa är med i! Det blir jättefint för man får det precis som man vill ha det(nästan iaf).. Jag måste köpa en fotoskrivare bara så att jag kan skriva ut bilder jag har på datorn och göra ett album med lite kompisar och lite allt möjligt i.
Det är as kul att sitta med för man blir så himla koncentrerad och vill aldrig sluta, timmarna bara rinner förbi. Så jag funderar nu på att sätta mig ett tag innan jag ska sova..



Om ni skulle vilja prova lite smått på internet så har ni en bra sida här: http://www.smilebox.com/scrapbooks/
Det är givetvis mycket roligare att hålla på med för hand.

Skön

Bilderna får väl vänta ett tag till eftersom att den här datorn inte heller har intag för minneskort. För det här är en spel dator enligt Magnus.
Sitter och lyssnar lite smått på Caroline Af Ugglas, dels från melodifestivalen i lördags men också En del av mitt hjärta. En cover av självaste Janis Joplins låt Piece of my heart som är en av topp tio låtarna i mitt liv.
Hon är så jävla cool alltså, helt egen. Hon skiter i hur hons er ut när hon sjunger hon kör på bara. Jag har själv gått en körlektion för henne och det var as roligt. Hon har en egen teknik som hon lär ut och den fungerar bättre än vad resten av alla sångpedagogers gör. Tror att hon har kvar "Kör för alla" som det heter. Isf rekomenderar jag det verkligen!
Hon var iaf helt klart bäst i lördags från vad jag har sett. Gämfört med Shirley Clamp vars röst skar sig på några ställen..Inte bra!


Hordator

Vad är det för jävla skitdator som pappa har om man inte ens kan sätta in ett minneskort i den! Blir galen kommer aldrig få upp bilderna. Ska försöka orka och komma ihår ikväll när jag är hos magnus.

Go me!

För er som inte vet så rökte jag förut, men i fredags var det två veckor sen jag tog mitt sista bloss. Eller jag ska väl inte säga sista, men jag har inte rökt sedan dess iaf.
Det var faktiskt ganska lätt. Grejen var den att jag sa aldrig att jag skulle sluta, jag vaknade på lördagmorgonen och kände bara att idag har jag ingen lust att röka så jag försöker ge fan it!
Och jag klarade det, söndagen gick också utan en cigarett. Sen dess har jag bara inte rökt och det är riktigt riktigt skönt. Det bästa av allt är att man luktar gott igen! Innan luktade man askkopp om håret när man gick och la sig, fingrarna luktade skit, jackan och alla andra kläder luktade inrökt. Men nu är jag äntligen fri!

Så för dom som vill sluta röka säg inte att "jag ska sluta nu"  gör det bara. Ha med dig ett paket cigg i väskan så vet du att du har om det nu inte skulle fungera! För jag lovar, det är fan värt det!


My old favourits!

Blä!

Just nu sitter jag i skolan och har sjukt tråkigt! Försökte ta reda på när Ying i min klass fyller år för hon vägrar bertta det för oss. men jag lyckades inte!
Har min nya klänning på mig idag, den är hur fin som helst! Hihi va bara tvungen att tillägga det!
Bilderna från i lördags kommer nu i eftermiddag!

Indian Linnea

Tänkte bara visa hur jag ser ut på jobbet. Eftersom att jag är indian på halvtid.
Det är det roligaste jobb jag någonsin haft!



UGG!

Alkoholen

Igår hade vi tjejkväll hos Amanda utan alkohol(!) vi klarade det och det var jätte trevligt! :)
Men såklart när jag och Carro kom hem så tog vi ett glas vin och en öl var..Vi stod inte ut längre. Haha nej men vi blev lite sugna bara. Bilder ifrån middagen kommer senare, måste byta dator för det bara.

En sak vi diskuterade om igår är varför man egentligen dricker. Någon sa att "man dricker inte för att man tycker att det är gott". Det håller jag inte riktigt med om, jag kan känna själv ibland på kvällskvisten hur sugen jag är på ett glas vin eller  en öl. Men när jag tar det glaset eller den ölen då dricker jag den ju inte för att bli full, utan för att jag faktiskt tycker att det är gott. Självklart är största anledningen till att man dricker att man vill bli full. Man vill ha den sociala kontakten med människorna runt omkring. Man kan ha roligt på en fest nykter men visst fan är det roligare om man har fått i sig ett par droppar alkohol!



Ganska gullig eller hur?! Haha, ca ett år sedan

Slapp fredagskväll

Den här fredagen kunde inte ha slutat skönare. På dagen var jag i farsta som jag skrev tidigare, sen övningskörde jag med pappa. Efter det åkte jag och Magnus och solade (han vill helst inte att jag nämner det gör honom men det gör jag iaf haha..) sen åt vi potatisgratäng, lövbiff med bearnaise och rödvinssås, drack vin och kollade på film.
Nu är man nyduschad och redo för sängen för jag håller på att somna stående!

Natti Natti

Väntar..

Just nu sitter jag på pappas jobb i Farsta, har varit i centrum och handlat lite onödigt skit som jag tyckte att jag behövde. Sen kom jag på att det är fredag så pappa slutar ganska tidigt så då gick jag hit och nu väntar jag på att vis ka åka hem.
Fördriver tiden med att skriva ett onödigt inlägg och lägga en harpan!
Kan visa senare vad jag har köpt! :)

Bra film

Igår kollade jag och Magnus på Angelina Jolies nya film Changeling. Den var faktiskt väldigt väldigt bra. Handlar om en mamma som kämpar för att få tillbaka sin son som kommit bort. Hon får ingen hjälp av polisen alls, dom tar hem en pojke som stämmer in på hennes beskrivningar men det är inte rätt. Men polisen vill inte övertalas trots att hon har många bevis på att det där inte är hennes son.
Historian är sann, och jag måste säga att den va väldigt rörande! Angelina Jolie spelade den här rollen grymt  bra, man såg verkligen hur ledsen hon var. Och vem skulle inte vara det, varje mors mardrömm antar jag är när ens barn försvinner och man har ingen aning om någonting.

För dom som pallar med lite drama så rekomenderar jag den absolut!


Ett plus i filmen är också att hon är sjukt vacker som 20- tals kvinna!

VILL HA!

Jag hittade den här klänningen på nätet och jag tycker att den är så jävla söt!!
Modellen ser lite skum ut men klänningen är fin!


Köpa eller inte köpa?!

Helg!

Nu är det helg för mig och det känns underbart!
Imorgon ska jag till Farsta en sväng på dagen och på kvällen ska jag och Magnus mya med kräftor. Kankse ska vara barnvakt åt mitt kusinbarn Jolin också över natten, men  vi får se hur Magnus mår eftersom att han har varit magsjuk.
Lördag blir det mys pys kväll hemma hos Amanda med Carro och Matilda! Kul kul! Bara inte Miss Gardelin är på sitt fitthumör som hon kan vara ibland. Haha!

Känner att jag inte har så mycket mer på hjärtat just nu..



Lördagens värd!

God Morgon!

Nu är det dags för skola. Jag dödar lite tid här på morgonen innan framför datorn med ett litet blogg inlägg, pindelharpan och självklart the Voice morgon TV. Så jävla bra, såg idag att Josefin har likadana hörlurar som jag ifrån Skullcandy.
Idag är det matlagning hela dagen som gäller, och jag är ganska taggad. Fick förvånandsvärt många timmars sömn i natt  även fast jag sov ensam för första gången på ett halvår nästan. Och då menar jag ensam, för ingen var det här hemma förutom jag och katterna som jag lovat mamma att göra sällskap och mata.

Ye ye, nu ska jag möta Carro vid tåget.

Skullcandy. Skönaste hörlurarna ever, och snyggaste!

Skullcandy, skönaste och snyggaste hörlurarna ever!

Flash Back

Nu sitter jag här och lyssnar igenom The Killers nya album som jag har tankat, sjukt bra! Men jag är inte förvånad.
Jag har en grymt ful tröja på mig som det står fjortiZz-05 på med en slogan som lyder: det är inte lätt att vara bäst!
Det får mig att tänka på tiderna då man inte var så klar i huvet då man gick upp på scenen i folkets hus för att uppträda för alla skolor i hela kommunen plus lite till. Man var nervös innan man lkev upp och man ångrade sig när man klev av. Inte nog med att man ångrar sig när man klivit av scenen, nej då gör vi dvd på skiten som alla barns mammor köper för att: "du var ju så duktig min son/dotter". Och när man ser den där dvd:n..Det är då man tänker nej fyfaan ALDRIG mer! Var står man nästa år...jo på scenen i folkets hus och tjoar för fulla muggar igen. Så fortsätter detta skede i fyra år!
Ville bara dela med mig av detta minne.

Nä nu äre nanna kudden som gäller. Sov gott!

Natti Natti


Hejsan Bloggvärlden!

Nu ska jag prova på det här med att blogga, vet inte riktigt om det är min grej men det är värt ett försök iaf.
Jag har inte så mycket tid på mig att skriva just nu för Amanda vill så gärna lägga upp ett inlägg i sin mycket viktigare blogg just nu.
Men jag återkommer senare med lite roligare inlägg.

Här kommer en egobild också! För tydligen så blir inläggen roligare då enligt bloggexperten Amanda Gardelin (maaaandy.blogg.se)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0